top of page

HOMELIFEWITHDIANA

Smaker för varje stund

Marinerad kyckling

  • Skribentens bild: Zaitex AB
    Zaitex AB
  • 22 aug.
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 25 aug.

Marinad:

2 vitlöksklyftor fin riven

1 msk paprika pulver

1/2 dl japansk soja

1/2 dl flytande honung

2 msk olivolja

Marinera kycklingen i 1 timma eller under natten.

Fetaostkräm

200 gram fetaost

2 dl creme fraiche

Flytande honung

1 vitlöksklyfta fin riven

Krossa fetaosten med en gaffel, vi vill inte göra en fetaostsås och med denna

metoden så blir den krämigare. Blanda sedan i crème fraiche, finriven vitlök lite

honung och vid behov lite peppar.

Ställ i kylen under tiden

 
 
images.jpg

Följ med på min matresa

Mat har alltid varit mitt språk för att skapa minnen, sprida glädje och samla människor kring bordet.

Från enkla vardagsrätter till festmåltider vill jag inspirera dig att njuta mer av både maten och stunden. Följ med mig i köket, så delar jag recept, tips och inspiration från mitt hjärta till ditt.”

bottom of page