top of page

HOMELIFEWITHDIANA

Smaker för varje stund

Italiensk Sushi – Perfekt till bubbel

  • Skribentens bild: Zaitex AB
    Zaitex AB
  • 29 sep.
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 25 okt.

ree

Ingredienser

Lufttorkad skinka (t.ex. prosciutto)

Burrata

Ruccola

Färsk basilika

Parmesan, hyvlad

Soltorkade tomater

Färskmalen svartpeppar

Salt

Balsamicovinägrett


Gör så här:

1. Lägg ut en skiva lufttorkad skinka på en skärbräda.

2. Strö över lite ruccola.

3. Placera en bit burrata ovanpå. Krydda med salt & svartpeppar.

4. Lägg på några blad färsk basilika, ev. soltorkade tomater och ringla lite balsamicovinägrett.

5. Toppa med hyvlad parmesan.

6. Rulla ihop till en liten “sushi-rulle” och servera direkt.



 
 
images.jpg

Följ med på min matresa

Mat har alltid varit mitt språk för att skapa minnen, sprida glädje och samla människor kring bordet.

Från enkla vardagsrätter till festmåltider vill jag inspirera dig att njuta mer av både maten och stunden. Följ med mig i köket, så delar jag recept, tips och inspiration från mitt hjärta till ditt.”

bottom of page